Hvorfor blev vi til?

 

 

 

Grunden til at hjemmesiden blev til, var gennem flere års observationer. Både fra pensionister men også fra private og virksomheder. Vi har set pensionister, der afleverer deres telefonnumre ved virksomheder, indrykker annoncer i det lokale ugeblad (hvilket er en dyr måde at gøre det på), samt hænger flyers op hos købmanden.

Der er de private, der står med et barn, der skal passes, en stue der skal males, murværk der skal repareres, økonomien der skal tjekkes, cyklen der skal lappes, hunden der skal passes, sangen der skal skrives - og vi kan blive ved. Så er der virksomheden, der mangler et par ekstra hænder, når der er sygdom, travlhed eller når der blot mangler en ny medarbejder, til kun et par timer om ugen.

Problemet var bare; hvor kan vi alle mødes? Der måtte da være en måde. Men det var der ikke. Derfor blev ideen til hjemmesiden skabt.

Et mødested, hvor pensionister kan udbyde deres arbejdskraft og hvor arbejdsgivere, der nemt og hurtigt kan finde den kompetence og de par ekstra hænder, de står og har brug for. En hjemmeside, der kort fortalt gør det nemt for alle. Det er formålet med denne hjemmeside.

Læs mere om tilmelding

Der er brug for dig nu ...Du kan lige nu oprette en profil ganske gratis. Så formidler vi kontakten mellem dig og de tusindvis af både private opgaveudbydere og virksomheder, der kan bruge netop dine kompetencer. Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, så klik på knappen herunder.Hvad må du tjene? Læs mere om tilmelding