Lidt om tilmelding
og fordelene

 

 

Pensionist

Når du skal oprette dig som pensionist, går du ind på "Ny bruger" og vælger "Pensionist". Herefter vil hjemmesiden guide dig igennem, til du har fuldført din profil.

Det er nemt at gå frem og tilbage i oprettelsen, hvis du skulle have glemt noget.

Ønsker du på et senere tidspunkt at tilføje noget, kan du altid gå ind på din profil og rette den til.

Det er gratis at oprette en profil på hjemmesiden, hvilket det vil være på ubestemt tid. Dog vil det på sigt komme til at koste kr. 29,- pr. mdr. Dette varsles min. 3 mdr. før.

Du kan vælge at sætte din profil i bero eller slette den helt. Når profilen er i bero, er den ikke synlig på hjemmesiden.

Du kan gå ind og genaktivere profilen, hvis du igen ønsker den skal være aktiv.

For at lukke ned for profilen, går du igen ind på profilen og vælger "Slet profil"-knappen. Når dette er gjort, lukker profilen helt ned og kan ikke genaktiveres.

 

Virksomhed

Når du skal oprette dig som Virksomhed, går du ind på "Ny bruger" og vælger "Virksomhed". Herefter vil hjemmesiden guide dig igennem, til du har fuldført din oprettelse.

Når du er oprettet, skal du altid logge ind på din bruger for at finde de pensionister, der kunne være interessante for din virksomhed. Gør du ikke det, bliver der ikke sorteret, og alle profiler kommer frem i søgeresultaterne.

Når du er oprettet, og du er inde på din profil, vil kun de pensionister, der ønsker at blive kontaktet af en virksomhed, komme frem i søgefeltet.

Det er gratis at oprette en profil på hjemmesiden, hvilket det vil være på ubestemt tid. Dog vil det på sigt komme til at koste kr. 249,- pr. mdr. Dette varsles min. 3 mdr. før.

For at lukke ned for din bruger, går du igen ind på profilen og vælger "Slet bruger" -knappen.
Når dette er gjort, lukker din bruger ned.

 

 

 

 

 

Fordele

Fordelene ved at være på denne hjemmeside er, at det er nemt at møde hinanden. Uanset om man sidder på en computer, tablet eller telefon, er det nemt og overskueligt at finde det, man søger.

Pensionisten kan nå ud til dem, der har brug for deres ekspertise i det område, de bor i. Deres profil er synlig for alle med interesse.

De private samt virksomheder, kan hurtigt danne sig et overblik over hvem, der har den erfaring og de kompetencer, de leder efter.

Der er ingen mellemled – arbejdsgiver kontakter pensionisten direkte på mail eller telefon.

Priser, tider mm. aftales indbyrdes mellem arbejdsudøver og arbejdsgiver. Hyr en pensionist fraskriver sig et hvert ansvar i dette henseende.

 

Der er brug for dig nu ...Du kan lige nu oprette en profil ganske gratis. Så formidler vi kontakten mellem dig og de tusindvis af både private opgaveudbydere og virksomheder, der kan bruge netop dine kompetencer. Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, så klik på knappen herunder.Hvad må du tjene? Læs mere om tilmelding