Alt du skal vide
som virksomhed


En kæmpe uudnyttet ressource

Der er mere end 1 million pensionister i Danmark, hvoraf en betydelig del stadig ønsker at bevare kontakten til arbejdsmarkedet.

Hjemmesiden fungere på den måde, at pensionisterne kan oprette en profil med de kompetencer, de ønsker at tilbyde. I profilen kan pensionisten vælge, om det udelukkende er private, erhverv eller begge dele, de vil kontaktes af.

For at gøre det nemt for Jer som virksomhed, har i ligeledes mulighed for at oprette en profil, og via denne finde de pensionister, der gerne vil kontaktes af erhvervsvirksomheder. På den måde sorteres de profiler fra, der udelukkende ønsker at blive kontaktet af private.

Bemærk: Dette er et abonnementsystem – dog kan I meget nemt slette jer igen blot ved et enkelt klik.

Vi glæder os til at have jer med!

Et abonnement, der betaler sig

Ofte har pensionisterne livslang erfaring på det felt, de tilbyder sig.

Står I som virksomhed og mangler en kompetent medarbejder, findes de hurtigt på denne hjemmeside. Med den erfaring pensionisterne kommer med, sættes de nemt ind i den funktion, som jeres virksomhed mangler at få udfyldt.

Dette kan både være til kortvarige, men også til langvarige jobs.

 

Vælg med fornuften og hyr din nye medarbejder her

Find jeres næste medarbejder her. 

- Kompetencerne er her
- Humøret er her
- Viljen er her
- Erfaringen er her

Find den medarbejder, der passer til netop jeres virksomhed. Har I spørgsmål, ideer mm. er I velkomne til at skrive til os under chatten, der ligger på forsiden.
Vi bestræber os på at svare jer inden for 24 timer.